gif

Veliki godišnji horoskop za 2020. – Strelac

Strelčevi su otvoreni, avanturisti su i ne vole sputavanje, vatreni su, strastani i iskreni

Za vernost ne mare, jer ni sam nisu verni. U vezu nikada ne ulazi svim srcem, a zbog površnosti već kod prvog konflikta beže.

U ljubavi nisu izdržljivi. Oni su veseli, zabavni i znaju da naprave štimung. Spontano pričaju o svojim doživljajima i svaki put oduševljavaju prijatelje vedrinom duha.

Početak godine Strelčevima donosi veliku snagu i energiju. Da bi to održali, moraće da otpuste od sebe sve što ih opterećuje. U njihov život dolazi mnogo promena tokom godine i dobiće priliku da izmene predstavu o tome kako sebe prikazuju svetu i šta za njega znače.

Nagrade za uloženi trud  brže će im stizati, baš kao nove veze i unapređenje onih starih, sve je to na vidiku i posebno važi za drugu polovinu 2020. godine. Strelci treba da budu spremni da dožive dramatične promene u načinu na koji komuniciraju sa ljudima iz svog života a takođe da budu spremni na dramatične promene u bliskim prijateljstvima i porodičnim vezama.

Ove godine Strelčevi će naučiti kako da oproste sebi, priznaju greške i budu otvoreniji za promene. Postaće disciplinovaniji, odgovorniji, postavljaće i postizati smislenije ciljeve, porašće im samopouzdanje i samopoštovanje. Druga polovina godine je bolja od prve.

POSAO

Zvezde za 2020. godinu Strelčevima predviđaju dobru poslovnu situaciju. Imaće velike planove ali moraju da preumu odgovornost za lične finansije. Potrebno je da dugoročno planiraju prihode i rashode. Od kraja avgusta pa sve do novembra, čvrsto će stajati na zemlji. Dobar period za posao je u period od početka aprila do prve nedelje avgusta. Neke prepeke ili tuđa volja, pokušaće da ih spreči u glatkom obavljanju svakodnevnih aktivnosti ali oni će imati znanje, snagu i enrgiju da se izbore sa tim. Ovo je, takođe, dobra godina da traže neki projekat od nadređenog na poslu za koji znaju da će im se svideti ili da pokrenu novi, samostalni, posao.

Takođe, ova 2020. godina neće biti za Strelčeve najvažnija kada je u pitanju neka prekretnica u karijeri. Više će da teže da se usredsrede na sebe, a ne ka karijeri ili poslu. Dovoljno su napredovali u poslednjih nekoliko godina i njihova povećana produktivnost biće njihova nagrada.

Biće skloni da se posvete poslu onoliko koliko treba. Imaće sposobnost brzog i tačnog odlučivanja, pogotovo u rano proleće i kasno u zimu, tako da je to vreme da se malo proširi posao. Energije su prave za to. Čak iako im dođe do povećanja obima posla, imaće potrebno samopouzdanje da sve urade kako treba. Važni kontakti za budućnost biće u opticaju u prvoj polovini godine. Ono u čemu nisu bili dobri poslednjih godina, sada su naučili i ove godine će se sve to isplatiti.

LJUBAV

Mnogim strelčevima u 2020. godini pojaviće se karmička ljubav ili neka ljubav iz prošlosti. U ovoj godini Strelčevi će naučiti kako da se ponašaju u vezama, da obrate pažnju na partnera i da slušaju šta partner priča. Slobodni Strelci početkom 2020. godine mogu da dožive značajnu promenu u ljubavnom životu. Oni koji su u vezi treba da odvoje dovoljno vremena za izlaske i ozbiljne avanture sa voljenom osobom. Iako Strelčevi nisu ljubomorni, ove godine može doći do sukoba izazvanog ljubomorom. Verovatno će ove godine tražiti promenu tempa u njihovom ljubavnom životu, bez obzira na to da li su sami ili ne. Ako su sami, onda je pravo vreme da počnu da traže novog partnera. Verovatno će naći ljubav s nekim novim, a ne sa nekim prijateljem ili bivšom ljubavi. Veća je verovatnoća da će upoznati nove ljude ako isprobaju nove stvari ili odu na nova mesta.

ZDRAVLJE

Zvezde upozoravaju Strelčeve da oprezno konzumiraju slatkiše, žitarice i alkohol – zbog mogućih problema sa pankreasom. Većina pripadnika ovog znaka će da bude zdrava ove godine. Moguć je osećaj hroničnog umora, pad imuniteta, bolovi u kičmi ali ništa što nije u granicama podnošljivog. Ne zaboravite da se odmarate, provodite vreme sa ljudima do kojih vam je stalo i radite na svojim hobijima i ova godina će biti odlična za vas.

Astrolog: Milina Krejović

Odaberite horoskopski znak za više informacija:

Ovan | Bik | Blizanci | Rak | Lav | Devica | Vaga | Škorpija | Strelac | Jarac | Vodolija | Ribe