gif

Велики годишњи хороскоп за 2020. – Вага

Одликује их складност, живахност и склоност ка лепоти и уметности. Вага је једини хороскопски знак који је симболично представљен предметом - вагом

Ту симболику није тешко схватити, то јест, функција ваге је позната свима али понашање људи рођених у овом знаку често је осталима неразумљиво. Ваге су стално у процесу балансирања, односно у процесу успостављања равнотеже.

Једном успостављена равнотежа није стална, тако да је тај процес одржавања равнотеже, код њих, константан и карактерише њихов основни начин функционисања. Код ових људи се никада не зна када ће равнотежа да буде успостављена, односно поремећена. Ваге у овој години очекују велике промене. Многе ће кренути путем великог успеха и остварење великих жеља о којима су сањале.

Ваге ће да буду изложене великим изазовима и искушењима у току ове године. Само треба да прихвате изазов и још вредније раде. Биће то велика ствар за њихову каријеру и још неке ствари у животу. Звезде указују да Ваге ове године могу бити суочене са проблемима везаним за родитеље, неразумевање од стране родитеља, њихову болест а можда и смрт.

Деца играју врло важну улогу у наредној години, тако да Ваге могу да постану родитељи или испољити њихово унутрашње, психолошко дете. Приступање и веровање у моћ коју поседују и проналажење снаге да иду даље је важно подручје на коме треба радити. Пред Вагама је година личне трансформације. Ове године многе Ваге могу решити питање некретнина.

ПОСАО

Ваге ће ове године имати порив да раде више него иначе, можда чак и прековремено како би показале шефовима да су битне особе. Лето треба да искористе за професионално усавршавање. Тако ће бити прилично заузете у овој години, али барем ће бити срећне!

На послу ће бити све под дозом оптерећења па не треба да се осећају као да морају све саме да ураде. Рад са другим људима може им помоћи да постигну више ствари за мање времена.

Ово је година када се професионални односи могу раскинути а све може почети од откривања неке завере против њих. У том период морају да имају бољу контролу над емоцијама и да избегавају да испољавају било каква снажна осећаја.

Финансије ће већим делом године бити добре. Ваге треба да буду великодушне али не да бацају новац у ветар, посебно у фебруару и марту. Новац може доћи из многих извора.

ЉУБАВ

Вагама које су у браку ова година може бити оптерећујућа. Свађе могу да измакну контроли а посебно лош период је од јула до децембра. У  зависности од наталног хороскопа ово може да иде од ситних размерица па све до рушења брака. Ваге у овом период треба да обрате пажњу на нагон за кокетирањем и флертовањем. То може да засмета партнеру и пробуди љубомору.

Ваге које су слободне треба да обарте пажњу да се не везују за некога поред кога неће да буду срећне. Година може да донесе нове љубави, путовања, па и комбинацију љубави на путовању. Ваге могу да уђу у везу са неким ако су сигурне да то неће негативно да утиче на планове за будућност. Када је у питању друштвени живот, са пријатељима и породицом, желеће опуштено дружење са њима и уживаће у том дружењу.

ЗДРАВЉЕ

Вагама у 2020. години здравствено стање ће да буде осетљиво, нарочито ако буде емотивних стресова. Звезде саветују да се ове године фокусирате на здравље. Првих неколико месеци у години напунићете се енергијом, зато обавезно то искористите. Ваге су познате по томе што су лење када је у питању вежбање, зато се потрудите да промените овај стереотип о вама. Покушајте да не будете похлепни у исхрани. Суздржите се од слатке и масне хране.

Астролог: Милина Крејовић

Одаберите хороскопски знак за више информација:

Ован | Бик | Близанци | Рак | Лав | Девица | Вага | Шкорпија | Стрелац | Јарац | Водолија | Рибе