gif

Велики годишњи хороскоп за 2020. – Водолија

Водолије су Високо интелигентне, независне, ексцентричне, живахне, ћудљиве... други их не схватају

Променљивог понашања и наглашеног интелекта, интуитивне, ментално стимулативне.

У 2020. години Водолије очекују непредвидиве и изазовне промене. Могућ је велики притисак на пословном плану када ће све да иде спорије него иначе. Код њих се увек дешава нешто ново. У овој 2020. години, имаће потребу да се доказују.

ПОСАО

У период од априла до јуна, Водолије могу да имају проблеме везане за посао и финансије, могући су неки непредвиђени трошкови. Од почетка јула до краја августа, Водолије очекује напредак. Од септемба до половине октобра треба да се уздржавају од доношења великих одлука. Водолије могу имати проблем у породици, кући, са родитељима. Одлуке које донесу крајем децембра биће дугорочне. На послу су могући немири до половине године, али после све долази на своје. Као и увек, имаће пионирске идеје, предлагати побољшања и иновације, ниве начине за обављање посла. Треба да имају на уму да нису можда претерано оптимистични. Планете од половине јануара указују на могућност да виде реалну слику, појачају самодисциплину и издржљивост за даљи рад.

Период од почетка јула биће доста перспективнији, могу се повезати са моћним људима и донети напредак на послу. Водолијама које имају сопствени посао указаће се могућност да у овом период потпишу добар уговор са богатим клијентом. Звезде Водолијама предвиђају долазак више новца од априла месеца. Од половине маја до краја јуна не би требало да се упуштају у било какве финансијске ризике. Почетак априла, крај јуна и средина новембра су периоди када могу очекивати повећање прилива новца, друштвеног угледа или у најбољем случају обоје.

Водолије у 2020. години на послу очекују успони и падаови. Могући су проблеми због сукоба интереса, и то у периоду од јула до почетка септембра. Водолије ће успети све то да превазиђу и њихова спремност да служе вишем циљу и хуманитарни пориви, донеће им велике поене у друштву а могућ је напредак и велика новчана надокнада. Једини ометајући фактор у њиховом  стицању прихода је однос са партнером који се можда одржава баш захваљујући тим приходима. Било би добро да преиспитају односе ако од њиховог прихода или финансија зависи њихова веза.

ЉУБАВ

Водолије рођене у првој декади очекују промене на емотивном плану. Многе Водолије ће осетити стрес у браку а можда се и развести. За рођене у другој и трећој декади то ће се дешавати касније. Од пролећа до средине лета могућа је нека нова љубав. Биће романтичније него иначе, шарма им неће недостајати, па ће лако привлачити нове људе.  Водолије које су саме требало би да оду на нека нова места да би упознале нове људе. Водолије које желе дете ово је добра година да то планирају. Период од половине маја до краја јуна, Водолијама може донети проблем у партнерској вези где су обоје криви. У том период не треба ништа да  обећавају на брзину и не обавезују се да би умириле партнера да се касније не би кајале. Од краја августа па до октобра, може да им се деси тајна веза или страствена авантура, али морају да воде рачуна да не ураде нешто непромишљено што би утицало на њиховог сталног партнера.

ЗДРАВЉЕ

Водолије, ове године морају да обрате пажњу на здравље. Нервна исцрпљеност и стрес могли би поприлично да их уздрмају. Код жена може да буде проблема са штитном жлездом, шећером, репродуктивним органима… Све ово је због стресова, па се Водолијама препоручује да не придају значаја малим, небитним стварима.

У 2020. години Водолијама ће више него икада бити потребно добро здравље, јер ће им везе и партнерства донети велики стрес. А стрес увек узима и физички данак, тако да је време да успоставе добре и здраве навике, да се што више опусте, релаксирају у природи, проводе време са породицом и њиховим вољенима и што мање проводе време пред екраном рачунара, мобилног уређаја, телевизора и слично.

Астролог: Милина Крејовић

Одаберите хороскопски знак за више информација:

Ован | Бик | Близанци | Рак | Лав | Девица | Вага | Шкорпија | Стрелац | Јарац | Водолија | Рибе