gif

Veliki godišnji horoskop za 2020. – Vodolija

Vodolije su Visoko inteligentne, nezavisne, ekscentrične, živahne, ćudljive... drugi ih ne shvataju

Promenljivog ponašanja i naglašenog intelekta, intuitivne, mentalno stimulativne.

U 2020. godini Vodolije očekuju nepredvidive i izazovne promene. Moguć je veliki pritisak na poslovnom planu kada će sve da ide sporije nego inače. Kod njih se uvek dešava nešto novo. U ovoj 2020. godini, imaće potrebu da se dokazuju.

POSAO

U period od aprila do juna, Vodolije mogu da imaju probleme vezane za posao i finansije, mogući su neki nepredviđeni troškovi. Od početka jula do kraja avgusta, Vodolije očekuje napredak. Od septemba do polovine oktobra treba da se uzdržavaju od donošenja velikih odluka. Vodolije mogu imati problem u porodici, kući, sa roditeljima. Odluke koje donesu krajem decembra biće dugoročne. Na poslu su mogući nemiri do polovine godine, ali posle sve dolazi na svoje. Kao i uvek, imaće pionirske ideje, predlagati poboljšanja i inovacije, nive načine za obavljanje posla. Treba da imaju na umu da nisu možda preterano optimistični. Planete od polovine januara ukazuju na mogućnost da vide realnu sliku, pojačaju samodisciplinu i izdržljivost za dalji rad.

Period od početka jula biće dosta perspektivniji, mogu se povezati sa moćnim ljudima i doneti napredak na poslu. Vodolijama koje imaju sopstveni posao ukazaće se mogućnost da u ovom period potpišu dobar ugovor sa bogatim klijentom. Zvezde Vodolijama predviđaju dolazak više novca od aprila meseca. Od polovine maja do kraja juna ne bi trebalo da se upuštaju u bilo kakve finansijske rizike. Početak aprila, kraj juna i sredina novembra su periodi kada mogu očekivati povećanje priliva novca, društvenog ugleda ili u najboljem slučaju oboje.

Vodolije u 2020. godini na poslu očekuju usponi i padaovi. Mogući su problemi zbog sukoba interesa, i to u periodu od jula do početka septembra. Vodolije će uspeti sve to da prevaziđu i njihova spremnost da služe višem cilju i humanitarni porivi, doneće im velike poene u društvu a moguć je napredak i velika novčana nadoknada. Jedini ometajući faktor u njihovom  sticanju prihoda je odnos sa partnerom koji se možda održava baš zahvaljujući tim prihodima. Bilo bi dobro da preispitaju odnose ako od njihovog prihoda ili finansija zavisi njihova veza.

LJUBAV

Vodolije rođene u prvoj dekadi očekuju promene na emotivnom planu. Mnoge Vodolije će osetiti stres u braku a možda se i razvesti. Za rođene u drugoj i trećoj dekadi to će se dešavati kasnije. Od proleća do sredine leta moguća je neka nova ljubav. Biće romantičnije nego inače, šarma im neće nedostajati, pa će lako privlačiti nove ljude.  Vodolije koje su same trebalo bi da odu na neka nova mesta da bi upoznale nove ljude. Vodolije koje žele dete ovo je dobra godina da to planiraju. Period od polovine maja do kraja juna, Vodolijama može doneti problem u partnerskoj vezi gde su oboje krivi. U tom period ne treba ništa da  obećavaju na brzinu i ne obavezuju se da bi umirile partnera da se kasnije ne bi kajale. Od kraja avgusta pa do oktobra, može da im se desi tajna veza ili strastvena avantura, ali moraju da vode računa da ne urade nešto nepromišljeno što bi uticalo na njihovog stalnog partnera.

ZDRAVLJE

Vodolije, ove godine moraju da obrate pažnju na zdravlje. Nervna iscrpljenost i stres mogli bi poprilično da ih uzdrmaju. Kod žena može da bude problema sa štitnom žlezdom, šećerom, reproduktivnim organima… Sve ovo je zbog stresova, pa se Vodolijama preporučuje da ne pridaju značaja malim, nebitnim stvarima.

U 2020. godini Vodolijama će više nego ikada biti potrebno dobro zdravlje, jer će im veze i partnerstva doneti veliki stres. A stres uvek uzima i fizički danak, tako da je vreme da uspostave dobre i zdrave navike, da se što više opuste, relaksiraju u prirodi, provode vreme sa porodicom i njihovim voljenima i što manje provode vreme pred ekranom računara, mobilnog uređaja, televizora i slično.

Astrolog: Milina Krejović

Odaberite horoskopski znak za više informacija:

Ovan | Bik | Blizanci | Rak | Lav | Devica | Vaga | Škorpija | Strelac | Jarac | Vodolija | Ribe